Vacature – Advocaat intellectuele eigendomsrecht en privacy 3-6 jaar ervaring

Vacature – Advocaat intellectuele eigendomsrecht en privacy 3-6 jaar ervaring

Bij Dillinger Law kennen wij de sectoren waarin wij werken door en door, weten wij welke  problemen onze cliënten hebben, en hoe we die op een unieke manier kunnen oplossen. We zijn gepassioneerd in ons werk en over de sectoren waarin wij werken, zoals sport, fashion, media & entertainment en de automotive branche. Ons team en onze cliënten bestaan uit “A players”. We zijn met name een litigation kantoor. Soms creëren we  onze eigen wetten om het resultaat te bereiken dat onze cliënten nodig hebben, dat is Dillinger Law.

In 2017 zullen wij ons advocaten team verder uitbreiden. Wij zijn op zoek naar ondernemende en gepassioneerde advocaten die pro-actief zijn, onder druk kunnen presteren en die het maximale uit zichzelf willen halen om onze cliënten te helpen met het bereiken van hun doelen. Dag in, dag uit. We zijn op zoek naar:

  • een advocaat met ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring in de advocatuur op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht en privacy, én
  • een advocaat met ongeveer 4 tot 6 jaar ervaring als “commercial litigator”.

Voel jij je thuis in een snel groeiend kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam? Stuur dan je CV naar boekel@dillingerlaw.nl.
Omdat we veel procederen in bovengenoemde sectoren zijn we ook voortdurend op zoek naar student-stagiaires. Aan het einde van je studie of net afgestudeerd? Heb je zin om twee maanden mee te lopen met onze advocaten en mee te helpen met het schrijven van stukken? Stuur dan ook je CV naar boekel@dillingerlaw.nl.